Termoizolatie reflectiva eficienta si durabila.

IsolAir Thermo partenerul dumneavoastra care economiseste energia reducand substantial costurile cu incalzirea sau climatizarea .

  IsolAir Thermo este un compus termo-refractar,semirigid care, datorită compoziţiei şi a calităţii producţiei, obţine rezultate excepţionale în ceea ce priveşte radiaţia, convecţia, conducţia şi higrometria.IsolAir Thermo este folosit pentru izolatie termica-fonica-hidro inlocuind vata de sticla sau bazaltica ,polistirenul extrudat sau expandat , panelul sandwich,sau alte izolatii in masa  ,atat la cladirile noi cat si la cele in renovare sau reabilitare termica.

 IsolAir Thermo se obţine prin sudarea la cald a următoarelor elemente:

               a. 2 straturi de aluminiu 99.9% , putere de reflectare a radiatiilor 97 % , etanseitate totala la aer si apa.

               b. microfilm din polietilena cu bule de aer uscat , rezistent la foc , fara convectie , conductie joasa , straturi de aer comprimat individualizat care izoleaza diferentele de temperatura , impiedicand  formarea condensului rezultatul fiind economia de energie.

Isolair Thermo este o termoizolaţie reflectivă, bazată pe bule cu aer uscat ca izolator termic şi aluminiu pur ca reflectant.

Acest tip de izolaţie a fost dezvoltat în SUA în urmă cu 40 de ani. Folosit iniţial doar în aplicaţii militare şi spaţiale, de aproape 30 de ani se foloseşte pe scară largă şi în industria civilă.

De ce Isolair Thermo?  Pentru că asigură reducerea costurilor de încălzire răcire pe timp de iarnă vară, în condiţii de preţ şi instalare superioare altor soluţii de izolaţie si cu o garantie pe care o oferim de 3 ori mai indelungata fata de alti izolatori pentru acoperis .

Adaptabilitatea sa exceptionala il face foarte usor de instalat. Prin urmare IsolAir Thermo poate fi folosit in aproape orice domeniu imaginabil de izolare termica. Durabilitatea sa a fost perfectionata cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie ,facand astfel IsolAir Thermo noul standard in confort si economia de energie .

IsolAir Thermo are o varietate foarte mare de aplicatii:

Termoizolarea acoperisurilor la interior sau la exterior este cea mai comuna din aplicatiile IsolAir Thermo Flexibilitatea, usurinta cu care se instaleaza si proprietatile sale izolatoare remarcabile fac IsolAir Thermo izolatorul ideal fie ca vorbim de cladiri noi sau lucrari de renovare .

Termoizolarea peretilor la interior sau la exterior.

Termoizolarea pardoseala,sub sapa sau sub podele de lemn.

IsolAir Thermo are nenumarate aplicatii folosit si in industria aeronautica sau constructii unde greutatea redusa si proprietatile izolatoare joaca un rol foarte important.

Probabil cel mai bun produs pentru izolatie mansarda .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post comment