Izolare case de lemn

9-pvnu0jyc3rsfxnk12qr6z8nzuqvb3c3iimn670yq3q
Beneficii:

Izolare etanșă, eliminarea transferului prin convectie = Durabilitate. Aerul cald și cel rece sunt separate de izolația reflectiva care elimina condițiile de formare a condensului sau transferul vaporilor spre structura lemnoasă sau izolația minerală a pereților caselor pe structura de lemn sau metalică.

Spațiul de aer neventilat dintre IsolAir Termo și vată reduce transferul prin conductia directădintre cele două suprafețe = Inerție termică superioară = Confort
Transferul de căldură radiantă este redus cu 97% prin reflecția radiației termice în ambele sensuri = Costuri locuire reduse

Următoarele recomandări generale trebuie cunoscute înainte de începerea procesului de instalare:

IsolAir Thermo poate fi instalat pe ambele părți. Lățimea rolei este de 160cm și lungimea de 12.5m  sau 25m. După ce s-a montat vată între grinzi sau căpriori, Isolair Thermo se montează la interior pe grinzi sau șipci având și rolul de barieră de vapori. Pentru instalarea IsolAir Thermo trebuie să folosiți capse de 14mm  capsate  câte 2 (dublate) din 40 în 40 cm  sau acolo unde este necesar.

Capsarea se realizează în căprior, grindă, sau alte elemente de lemn ale structurii. La îmbinarea dintre role acestea se suprapun se capseaza și se închid peste capse cu bandă de aluminiu compatibilă. Capsarea se poate realiza cu capsator manual sau electric. Înainte de lipirea benzii de aluminiu suprafață se curată cu un material  textil de eventualele reziduuri de praf, rumeguș pentru o aderența perfectă. Rolele se debitează cu cutter-ul în funcție de configurație.

În jurul coșului de fum se păstrează o distanță de minim 20 cm. La ferestre se montează până în tocul acestora protejând părțile laterale de condens și umezeală.

In instalare se solicita a se evita montajul pe tevi de cupru sau plumb sau in contact direct cu surse de curent electric necontrolate. Spatiul de lucru trebuie luminat si aerisit corespunzator .

Copyright © Isolair Thermo 2024 All Rights Reserved

WhatsApp