Politica de rambursări și returnări

Se oferă clienților serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare. Ne rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

SERVICIUL RETUR
  • – Produsele se returnează în maximum 15  zile calendaristice de la achiziţie;
  • – Este prezentat documentul fiscal (factura /ordinul de plata) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză  (și documentele însoțitoare) aviz ,CMR, AWB.
  • – Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire);
  • – Produsele returnate sunt la unitatea de ambalare/vânzare ( rolă intreaga, banda intreaga.)
           Nu se acceptă returul partial al unei cantitati / fractie .

RESTITUIREA SUMELOR PROVENITE DIN SERVICIUL DE RETUR SE VA FACE  IN TERMEN DE 2 ZILE LUCRATOARE  DE LA RECEPTIONAREA MARFURILOR RETURNATE , TRANSPORTUL FIIND IN SARCINA  BENEFICIARULUI CARE EFECTUIAZA RETURUL:
PLATA SUMELOR DIN RETUR SE REALIZEAZA DOAR PRIN BANCA : – În cont personal pentru persoane fizice, insotite de factura de storno pentru  produsele returnate . – Prin virament bancar pentru persoane juridice, pentru plățile efectuate prin bancă (O.P.), inclusiv cele achitate prin card bancar (în cazul solicitării returului in termen de 15 zile)

Copyright © Isolair Thermo 2023 All Rights Reserved

WhatsApp