Politica de rambursări și returnări

Se oferă clienților serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare. Ne rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

SERVICIUL RETUR
  • – Produsele se returnează în maximum 15  zile calendaristice de la achiziţie;
  • – Este prezentat documentul fiscal (factura /ordinul de plata) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză  (și documentele însoțitoare) aviz ,CMR, AWB.
  • – Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire);
  • – Produsele returnate sunt la unitatea de ambalare/vânzare ( rolă intreaga, banda intreaga.)
           Nu se acceptă returul partial al unei cantitati / fractie .

RESTITUIREA SUMELOR PROVENITE DIN SERVICIUL DE RETUR SE VA FACE  IN TERMEN DE 2 ZILE LUCRATOARE  DE LA RECEPTIONAREA MARFURILOR RETURNATE , TRANSPORTUL FIIND IN SARCINA  BENEFICIARULUI CARE EFECTUIAZA RETURUL:
PLATA SUMELOR DIN RETUR SE REALIZEAZA DOAR PRIN BANCA :– În cont personal pentru persoane fizice, insotite de factura de storno pentru  produsele returnate .– Prin virament bancar pentru persoane juridice, pentru plățile efectuate prin bancă (O.P.), inclusiv cele achitate prin card bancar (în cazul solicitării returului in termen de 15 zile)

Copyright © Isolair Thermo 2024 All Rights Reserved

WhatsApp