Produs Agrementat

 

Izolare Pardoseală

Pentru realizarea unui termosistem ireprosabil, este recomandata izolarea pardoselii cu IsolAir Thermo pe toata suprafata cladirii la parter fara a evita vreun spatiu din considerentul unor economii minore. Izolația termică în partea inferioară a clădirii separa transferul de temperatura din structura exterioara catre pardoseala. IsolAir Thermo avand performante si un coeficientul de conductivitate termica superior polistirenului extrudat de 5 cm ,se monteaza usor pe toata suprafata neexistand punti termice.

Pentru termoizolarea pardoselilor cu sisteme de încalzire prin pardoseală utilizarea IsolAir Thermo aduce o serie de avantaje net superioare față de izolatiile non reflective.

La utilizarea pardoselilor încălzite se recomandă montarea IsolAir Thermo la fiecare nivel al clădirii, acesta având rolul de a termoizola pardoseala încălzită față de planșeul de dedesubt. Se asigură un randament mai bun al sistemului și un timp mai rapid de încălzire al șapei și a climatului din încăperea respectivă. În unele situații, spre exemplu atunci când pardoseala este dispusă deasupra unor încăperi reci, este necesară montarea IsolAir Thermo și în cazul pardoselii neîncălzite pentru a pastra un confort termic sporit.

Beneficii:

 • IsolAir Thermo se adaptează foarte ușor tuturor formelor și mărimilor incaperilor, neexistând punți termice pe întreaga suprafață izolată.

 • Crește spațiul habitabil cu minim 4 cm, sau  creează o economie la zidarie în cazul construcțiilor supraetajate cu 4 cm pe nivel deoarece nu înalță pardoseala mai mult de 1cm.
 • La instalare, sub șapă se ridică pe perete perimetral și are rol de rost de dilatare.
 • Izolare acustică a zgomotului de impact la etajele intermediare.
 • Sub podele de lemn sau piatră, IsolAir Thermo intervine ca o barieră termică între placa de beton și pardoseală, astfel radiația termică este reflectată spre interior ajutând la reducerea consumului energetic.

 • atenuare a zgomotului de impact (coeficient de absorbţie ridicat)
 • netoxic, nu înmagazinează în decursul timpului praf, umezeală, mirosuri
 • rezistență la difuzia vaporilor, protejează elementele din lemn și previne apariția mucegaiului.
 • durată de viața egală cu cea a construcției fără modificarea performanțelor energetice.
 • ecologic: nu conține materiale corozive, fibre, acizi, uleiuri, solvenți
 • ușor de manipulat și montat, nu îngreunează structura

Instrucțiuni de montaj:

Izolare pardoseală sub șapă

izolare sub sapa

Izolare sub încălzirea în pardoseală

izolare incalzire in pardoseala

Izolare sub încălzirea în pardoseală

izolare incalzire in pardoseala 2

Prima etapă este pregătirea stratului suport, eliminarea eventualelor straturi de șapă sau alte materiale ce pot fi amplasate pe placa de beton.

Peste placa de beton se montează rolele IsolAir Thermo prin suprapunere de minim 5cm la îmbinare și sigilarea cu bandă adezivă de aluminiu compatibilă. IsolAir Thermo are rol de etanșare pe toată suprafața împotriva eventualei umezeli din structură. Rolele IsolAir Thermo trebuie debitate mai lungi decât suprafața pardoselii, cu 2 cm peste cota finală a sistemului de pardoseala , iar această parte se ridică perimetral pe pereți și are rolul de rost de dilatare al șapei.

Inainte de a turna șapa se întind peste IsolAir Thermo, 2 folii de polietilenă de grosime 9 microni pentru ca apa din șapă să nu intre în priza directă cu IsolAir Thermo.

Sub podele cu sisteme de încălzire se instalează direct pe placa de beton și urmează  variantele de instalare a încălzirii în pardoseală.

 1. sistem de prindere pe plasă sudată
 2. reglete de ghidaj pentru conducte încălzire
 3. placă cu nuturi pentru prinderea conductelor de încălzire
 4. după această etapa se va turna șapa aditivată corespunzator pentru acest tip de încăzire
 5. încălzire electrică integrata în șapă sau montată peste șapă.

Reflectă radiația termică din apropiere ca un distribuitor de căldură spre spațiul locativ fara a încălzi și placa de beton de dedesubt.

Izolatie Pardoseala

 

de 13 ani în România

durata de viață = construcția

40-50% Cost Saving

Referințe

Testimoniale