Izolare Pardoseală

Este recomandată izolarea pardoselii cu IsolAir Thermo pe toată suprafață în special la parter fără a evita vreun spațiu din considerentul unor economii minore. Izolația termică în partea inferioară a clădirii reduce transferul de temperatura din pardoseală către structura exterioară. IsolAir Thermo având performanțe și un coeficientul de conductivitate termică superior polistirenului extrudat de 5 cm, se montează ușor pe toată suprafață neexistând punți termice.

Pentru termoizolarea pardoselilor încălzite, utilizarea IsolAir Thermo aduce o serie de avantaje net superioare față de izolatiile non reflective. Se asigură un randament mai bun al sistemului și un timp mai rapid de încălzire al șapei și a climatului din încăperea respectivă.

Beneficii:
  • Izolare Eficientă IsolAir Thermo se comportă că o barieră radiantă fără discontinuități între placă rece și sapă caldă.
  • Placă de beton și izolația rigidă din polistiren , sau placă cu nuturi nu sunt în contact direct reducând transferul prin conducție directă = pierderi energetice reduse
  • Transferul de căldură radiantă este redus.

Schița 1:

  • IsolAir Thermo se montează între placă de beton și următoarele straturi de izolație sau sapă rece sau încălzită . Se ridică perimetral pe perete și are rolul de rost de dilatare asigurând și o izolație continuă între sapă și perete.

Schița 2:

Stratificație : placă beton+ +IsolAir Thermo + placă cu nuturi , placă tacker , polistiren extrudat+sapă rece sau încălzită + gresie (parchet)

Poate fi instalat sub toate sistemele de încălzire în pardoseală: placă cu nuturi, placă tacker, polistiren, sistem de plasa sudată, reglete de ghidaj, șapă subțire prefabricată, IsolAir Thermo poate fi montat și sub dușumele de lemn, parchet laminat, osb.

IsolAir Thermo asigura un coeficient de transfer termic redus și reflectă radiația termică din apropiere că un distribuitor de căldură spre spațiul locativ fără a încălzi și placă de beton.

1
2
3
4.1
11
10
9
4.2
12
13
4.3
4
14.1
14
5
6
15
16
17
8
7
previous arrow
next arrow
1
2
3
4.1
11
10
9
4.2
12
13
4.3
4
14.1
14
5
6
15
16
17
8
7
previous arrow
next arrow

Copyright © Isolair Thermo 2024 All Rights Reserved

WhatsApp