GARANȚIA PRODUSELOR

Garantia Produselor

Produsele IsolAir Thermo montate corespunzator conform procedurilor din ” Documentatie de montaj -IsolAir Thermo ”  va asigura o garantie in exploatare de 50 ani de la data achizitiei . IsolAir Thermo nu este afectat de factorii de mediu si practic are o durata de viata egala cu a constructiei.
 

Solutionarea produselor trimise pentru garantie se face prin urmatoarele modalitati, in ordinea prezentata mai jos:

1. Inlocuirea – In cazul in care produsele IsolAir Thermo au ajuns deteriorate din cauza transportatorului.

2. Stornarea produsului defect (credit note) – produsul nu se doreste a fi  inlocuit – contul clientului va fi creditat (incarcat) cu valoarea initiala din comanda a produsului deteriorat returnat. Soldul creat in urma unui Credit Note va fi returnat intr-un cont bancar

Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei este suportata de catre SC S&S FULL TRADING SRL iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid comunicat de catre SC S&S FULL TRADING SRL. Orice alta metoda de transport este suportata de catre expeditor.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului cu defecte sau deteriorat cu elementele de identificare intacte – (Eticheta), impreuna cu ambalajul original . 

Produsele deteriorate pot fi trimise in Garantie intr-o perioada de 30 zile de la achizitie conform facturii de achizitie. In cazul in care produsul/produsele trimis/trimise in garantie este unul functional si solicitarea nu este justificata, solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse.

Copyright © Isolair Thermo 2024 All Rights Reserved

WhatsApp