Produs Agrementat

 

 

Izolare Construcții din Lemn

Realizarea unei termoizolații de excepție este o necesitate atunci când discutăm despre case de lemn, cabane pe structură de lemn și alte tipuri constructive din lemn lamelar, frame house, loghouse.

Punctele tari ale aspectului ecologic și estetic sunt depășite doar de latura economică și eficientă energetică pe care o oferă acest gen de construcții. Polivalent prin excelență, lemnul poate fi utilizat în acest tip de construcții atât la interior cât și la exterior. Dacă adăugăm o termoizolație reflectivă premium IsolAir Thermo cu  rol anti-condens și anti-umiditate, pentru protecția elementelor de structură împotriva umezelii de orice tip atât la acoperiș cât și în cazul pereților vom ajunge la o eficiență termică de invidiat care contribuie la diminuarea drastică a facturilor de energie.

Pe lângă economiile pe termen lung, deloc de neglijat, datorate nivelului ridicat de performanță energetică, eficiența IsolAir Thermo se traduce și prin rapiditatea construcției, faptul ca nu atrage rozătoare, păsari, insecte. Deasemeni aspectul ecologic al termoizolatiei IsolAir Thermo este garantat de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi și menține întreaga construcție orientată spre un mediu de locuire sănătos, fără izocianați, formaldehidă sau alți lianți și polimeri din componența altor soluții de termoizolare.

Instrucțiuni de montaj izolare construcții din lemn:

ext.montaj peste astereala
podea lemn 2
fatada ventilata lemn
  1. IsolAir Thermo se poate monta la exterior dacă sistemul constructiv  este de tip fațadă ventilată placată cu lambriu de lemn sau plăci de lemn compozit.
  2. Montajul la interior se realizează direct pe structura de lemn
  3. Se capsează rolele IsolAir Thermo din 40cm în 40 cm în structura cu capse de 14mm.
  4. La îmbinarea dintre role se suprapun 5cm, apoi se sigilează cu bandă adezivă de aluminiu compatibilă. Peste IsolAir Thermo se poate placa cu gipscarton sau lambriu de lemn.
izolare constructii din lemn

 

Izolare Hale

Izolația termică, izolația fonică și hidro a unei hale industriale, a unei hale agricole a unui spațiu de depozitare sau centru logistic la interior se realizează cel mai bine cu IsolAir Thermo. Motivul principal este dat de caracterul continuu al termoizolației IsolAir Thermo. O izolație modulara, gen bucată lângă bucata care presupune punți termice pe unde se realizează pierderi energetice importante și transfer de umezeală, din exterior spre interior va aduce costuri de întreținere și mentenanță ridicate.

Nu se poate realiza o izolație termică și o barieră la umezeală continua cu soluțiile clasice pentru pereții și acoperișul unei hale sau depozit. IsolAir Thermo acoperă uniform și continuu toate suprafețele, îmbraca grinzile de susținere, nu reduce spațiul util, deoarece se montează direct pe structură. De asemeni termoizolația acoperișului și pereților este continuă fără întreruperi limitând astfel pierderile energetice.

În decursul anilor IsolAir Thermo nu suferă modificări structurale și nu își reduce performanțele de termoizolare la acțiunea umezelii sau  a ciclului cald – rece, având o rezistență împotriva curenților de aer superioară izolării cu fibre minerale neexistând riscul de degradare în timpul instalării.

În cazul spațiilor de lucru și birourilor din hale sau centre logistice asigură un climat sănătos de lucru, fiind recomandat de către Consiliul Român pentru Clădiri Verzi ca o izolație ecologică care nu conține: lianți, formaldehidă, izocianați, polimeri sau solvenți, nu degajă praf și microparticole aeropurtate dăunătoare sănătății.

IsolAir Thermo utilizat  în izolarea halelor sau depozitelor, nu necesită acoperirea la interior cu plăci de gipscarton, bariere de vapori sau alte soluții de placare aducând economii generale de peste 50 % comparativ cu soluțiile din vată minerală, spumă poliuretanică, panouri cu spumă. De asemeni instalarea se poate realiza fără a opri fluxul de lucru deoarece în procesul de montaj nu necesită echipamente de protecție pentru riscul sănătății persoanelor din incintă, măsti pentru respirație, ochelari de protecție, nu degajă gaze sau particule dăunătoare.

Instrucțiuni de montaj izolare hale:

  1. Pentru instalarea IsolAir Thermo se pot folosi șuruburi, nituri, cuie, capse sau adeziv.
  2. IsolAir Thermo se montează direct pe structura metalică sau de lemn a construcției lainterior dacă se urmărește reabilitarea energetică a unei hale existente.
  3. În cazul construcțiilor noi se poate monta pe exteriorul structurii sub tablă sau sub panourile pereților .
  4. In vederea asigurării etansarii, folosiți numai bandă adezivă de aluminiu compatibilă. Banda trebuie fixată pe o suprafață perfect uscată și curată.
  5. IsolAir Thermo nu se monrtează în contact direct cu plumb sau cupru pentru a preveni orice reacție chimică.

izolare hala

 

 

de 13 ani în România

durata de viață = construcția

40-50% Cost Saving

Referințe

Testimoniale