Acest complex rezidențial in dezvoltare, este construit cu obiectivul realizarii unor locuinte eficiente energetic, optandu-se pentru materialele sustenabile si performante incepand cu zidarie, termoizolatie si ferestre. Scopul este un climat interior sanatos si temperaturi optime pe toata durata anului. 

Si casa ta poate avea costuri de intretinere reduse, daca alegi solutii de termoizolatie Reflectiva Premium IsolAir Thermo.

Pentru o analiza de executie a termoizolatiei proiectului dumneavoastra detalii aici: FORMULAR CONTACT

 

IsolAir Thermo este o termoizolatie conceputa pentru a reflecta caldura radianta in exteriorul casei dvs. in timpul verilor fierbinti, si in acelasi mod reflecta radiatia termica spre interiorul casei in timpul iernilor reci, reusind mentinerea unei temperaturi stabile in interior pe tot parcursul anului.

 

Alegerea de catre arhitecti si proiectanti a solutiei IsolAir Thermo in proiectele rezidentiale executate, arata preocuparea pentru reducerea costurilor de incalzire, de climatizare si obtinerea confortului necesar la toate etajele.

Prin structura constructiva formata din doua folii de aluminiu puritate 99%, aluminiul fiind ca si reflectivitate cel mai bun material dupa aur si argint, care asigura reflectia radiatiei termice in procent de 97% in cele doua directii spre interior si spre exterior.

In interior sunt 2 randuri de camere de aer foarte uscat si neconductiv, individualizate care nu comunica intre ele,  netransferand caldura din interior in exterior si invers .

 

Utilizarea IsolAir Thermo pentru inchiderea pe toata suprafata acoperisului a spatiului de sub capriorii mansardei ca si in aplicatia exemplificata, reduce pierderea de caldura prin acoperis, fara  a mai ramane punti termice.

Caldura din interiorul locuintei prin radiatie termica se inmagazineaza in materialele de termoizolatie nereflective din acoperis pe timpul iernii iar in contact cu aerul rece din exterior apare punctul de roua.

In afara de materialele reflective celelalte materiale au capacitatea de a absorbi caldura si apoi a o transfera. Din acest considerent cu cat izolatia nereflectiva are o grosime mai mare cu atat mentine temperatura mai mult timp dar o transfera mai departe in acelasi sens. La fel in perioada de vara torida lipsa unei termoizolatii reflective transforma mansarda sau etajele superioare ale cladirii intr-o incapere cu efect de sera in care radiatia solara trece prin acoperis si prin vata si patrunde in interiorul locuintei nefiind reflectata in sens invers.

 

Fata de izolatia minerala conventionala care functioneaza pe principiul densitatii si grosimii, avand neajunsul ca aerul inmagazinat nu este blocat in ambele sensuri si curentii de aer din structura acoperisului prin convectie transfera caldura si umiditatea, termoizolatia reflectiva  IsolAir Thermo este similara constructiv si ca principiu de izolare, structurii geamului tripan avand 2 camere individuale de aer in paralel care sunt inchise ermetic de doua folii de aluminiu care genereaza o bariera in calea transferului caldurii. De aceea, ca si in cazul unui geam tripan cu transfer energetic redus si conductivitatea lamda a Isolair Thermo este superioara conductivitatii echivalente a 10cm vata bazaltica.

 

IsolAir Thermo este o alegere excelenta, eficienta din punct de vedere energetic, pentru îmbunatatirea sistemului de termoizolatie a acoperisului.

 

Copyright © Isolair Thermo 2022 All Rights Reserved

About Author

IsolAir Thermo

Leave A Comment

Copyright © Isolair Thermo 2024 All Rights Reserved

WhatsApp