Principalul producător de izolație termoreflectiva  Air-Cell a câștigat medalia de argint în cadrul premiilor de arhitectura Gaia Awards în Dubai pentru linia de produse Air-Cell Insulbreak. Întocmai cum ne-am fi așteptat, probabil te întrebi ce sunt premiile Gaia Awards și de ce este această meritocrație un lucru de lăudat. Ei bine, Gaia Awards au fost introduse pentru a răsplăti eforturile companiilor care au oferit soluții viabile pentru reducerea impactului asupra  mediului.

În plus, directorul tehnic al Kingspan  – Keith Anderson – afirmă că utilizarea acestui tip de izolație termoreflectivă reduce cantitatea de material necesar în procesul de construcție, economisind  în același timp, energie si adaptându-se la condițiile de temperatură severă din Dubai  de 46 grade Celsius pe durata zilei .

„În afară de beneficiul de a reduce consumul de energie, acest tip de izolație are o contribuție semnificativă și asupra emisiilor de transport și manipulare marfă. Acest lucru se datorează faptului că, în comparație cu izolația convențională, cea termoreflectivă  are un volum redus, cu un profil ultra-subțire” (Keith Anderson, Air-Cell)

Din punct de vedere al compoziției chimice, este de menționat că termoizolația reflectivă este un produs non-alergenic în a cărui fabricare nu este folosită apa, formaldehida, izocianați sau alți compuși organici volatili.

În ceea ce privește utilizarea, este recomandată pentru o gamă largă de aplicații precum clădiri rezidențiale, depozite comerciale, birouri, fabrici, hale. Fiind folosită conform cu recomandările, va reduce semnificativ consumul de energie prin proprietatea de a reflecta până la 97% din radiația termică.

Pe scurt, vorbim despre un singur produs, 3 beneficii majore: termoizolație reflectivă, barieră de vapori și eficiență energetică. Împreună, aceste caracteristici nu conduc doar la reducerea emisiilor de carbon asociate cu energia necesara pentru răcire și încălzire, ci și economisesc timp și materiale, necesare în procesul de construcție.

De-a lungul timpului, termoizolația reflectiva a adus o contribuție semnificativă din punct de vedere al inovației în domeniul construcțiilor .

Poți găsi aici mai multe informații: https://www.spec-net.com.au/press/1208/aci_031208/Insulbreakreg-by-Air-Cell-Insulation-wins-environmental-award-in-Dubai

Copyright © Isolair Thermo 2022 All Rights Reserved

About Author

IsolAir Thermo

3 Replies to “Termoizolația reflectivă câștigă premiul pentru mediu, GAIA AWARDS în Dubai”

Isaac Herman, 18 dec. 2021

How all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was I will give you a complete account of the system.

Ivan Vincent, 18 dec. 2021

Undertakes laborious physical exercise, except to obtain some advantage from it but who has any right to find fault.

William Cobus, 18 dec. 2021

Undertakes laborious physical exercise except obtain some advantage from it but who has any right to find fault.

Comments are closed.

Copyright © Isolair Thermo 2024 All Rights Reserved

WhatsApp