Cum pierde căldură casa ta? Explicarea fenomenului și experiment

O casă pierde căldură prin 3 moduri: conducție, convecție și radiație. Dar calculațiile incomplete țin cont doar de grosimea termoizolației în masă și conductivitatea termică, de fapt doar de termoconductibilitatea materialelor de izolație. De fapt, pentru un calcul complet al valorii  U – (coeficientul de transfer termic al întregii stratificații) a acoperișului sau peretelui, trebuie calculat și aportul adus de spațiile de aer intermediare, rolul izolației reflective în transferul prin radiație și defazajul termic asigurat de aceasta. Cum reușim să limităm pierderile de căldură, cu costuri reduse, și mai eficient?

Rolul IsolAir Thermo în izolarea acoperișului înclinat, beneficii:

Protecția straturilor exterioare de acțiunea vaporilor, eliminarea punților termice pe întreaga suprafată izolată  și componenta de izolare reflectivă aduc avantaje care se traduc în reducerea pierderilor energetice iarna și  eliminarea supraîncălzirii pe timp de vară.

Montajul IsolAir Thermo pe tavan sau planșeu din grinzi (nivel, structură, termoizolare, placare)

Rolul IsolAir Thermo este de suplimentare a izolației planșeului spre un standard eficient cu rezistență termică superioară a întregii stratificații.

Elimină punțile termice care apar între vată și grinzi, asigură izolarea continuă și reflecția radiației termice în ambele sensuri și protejează structura lemnoasă de acțiunea vaporilor.

Instrucțiuni instalare IsolAir Thermo acoperiș inclinat

Utilizarea unei stratificații corespunzătoare cu spații de aer și IsolAir Thermo intercalate în structură, vor crea un ambient interior răcoros vara și fără pierderi energetice iarna.

Opiniile beneficiarilor

Pe canalul nostru de facebook veți regăsi comentarii reale și poze reale de la beneficiarii verificați care au izolat cu IsolAir Thermo.

Copyright © Isolair Thermo 2022 All Rights Reserved

About Author

IsolAir Thermo

Copyright © Isolair Thermo 2024 All Rights Reserved

WhatsApp